Araç takip sistemi ile animasyonlu rota takibi nasıl yaplır ?

Horizont Araç Takip müşteri portalı olarak düzenli olarak geliştirilen fonksiyonlara yenileri eklendi.

Şirketiniz ve sizin için yeni teknolojiler üretmeye devam ediyoruz.

Araç takip portalı geliştirilirken herzaman müşteri ihtiyaçları doğrultusunda fonksiyonel ve sizlerden gelen isteklere öncelik veriliyor, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalara devam ediyoruz.
Üretilen yazılımlardan biri de animasyonlu rota takip yapabilmenizi , rota takip yaparken de aynı ekran da hız ve saat dilimlerini görmenizi sağlayan yeni bir fonksiyon.
Portalda sol yan tarafta bulunan ve her bir aracı temsil eden kutucuğun içinde bulunan =P= harfine tıkladıgınız anda harita üzerinde yeni bir rota sayfasına yönlendiriliyor ayrıca sayfanın alt tarafında bulunan PLay sembölüne tıkladıgınızda istediğiniz tarihte sectiğiniz aracınızın rotasını , hızını ve saatini animasyonlu şekilde oynatabiliyor geri ve ileri sarabiliyorsunuz. Gözünüzden kaçan hiçbir nokta kalmıyor, tam denetim sağlayabiliyorsunuz.

araç takip sistemi

Araç Takip Portalı Harita üzerinde cetvel uygulaması

Sizin için yeni bir fonksiyonda harita üzerinde kuş bakışı km ve uzunluk görmenizi sağlayan cetvel uygulamamız. Harita üzerinde istediğiniz bölgelerin km bazında uzunluğunu görmenizi sağlayan bir fonksiyon. Örneğin birden fazla aracınız var ve 2 araç arasındaki km farkını bilmek istiyorsunuz. Harita cetvelimizden faydalanabilirsiniz yada bulunduğunuz şehirden başka bir şehir arasının kaç km oldugunu bu fonksiyonu kullanarak görebilirsiniz. İşlevsel ve tam anlamıyla ihtiyacınıza yönelik.

Bu fonksiyonda da harita üzerinde bulunan cetvel sembölünü tıklayıp cetveli aktif hale getiriyorsunuz. Harita üzerinde fare yardımıyla tek tıkla istediğiniz bölgelere birkaç nokta bırakıyorsunuz ve otomatik olarak noktalar arasında ki km uzunluğunu ölçüyor.


Cetveli kapatmak istediğiniz de de aynı şekilde araç takip portali haritası üzerinde bulunan cetvel sembölüne tıklıyorsunuz ve cetveli kapatmış oluyorsunuz


Detalı bilgi için müşteri hizmetlerimizi arayabilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaşın

Yorum Bırakın...